Politica de retur

1. Dreptul de a returna produsul achiziționat
În conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor, puteți returna produsele achiziționate fără penalități sau motive. Tot ce trebuie să faceți pentru aceasta este să ne notificați în termen de 30 de zile de la primirea produsului pe site-ul nostru: lavunda.hu. Produsele care urmează a fi returnate trebuie returnate în termen de 30 de zile de la notificare la următoarea adresă: Bulevardul Lipnik, 106, Ruse 7000, Bulgaria.

Dacă sunt îndeplinite toate condițiile de mai jos, oferim o rambursare completă pentru produsele returnate:

1.1. Trebuie să returnați produsele în ambalajul lor original și în stare nefolosită.


1.2. Asigurați-vă că produsele nu au fost folosite, modificate sau deteriorate.

1.3. Trimiteți-ne înapoi factura originală cu care ați primit produsele sau numărul de comandă.

Sunteți responsabil pentru costurile de returnare a produselor.

Vă vom anunța dacă nu putem accepta produsele returnate deoarece acestea nu sunt conforme cu punctele 1.1., 1.2. și 1.3. anterioare. În acest caz, puteți decide să returnați produsele pe cheltuiala dumneavoastră. În cazul în care refuzați livrarea de mai sus, ne rezervăm dreptul de a reține produsele și suma plătită pentru acestea.

Vă rugăm să rețineți că taxele și impozitele (dacă există) plătite după livrarea produselor achiziționate nu sunt rambursabile.

2. Reclamații
2.1. În cazul unor livrări deteriorate, puteți depune o reclamație:

la primirea transportului, în prezența curierului, așa cum este indicat în scrisoarea de trăsură, în două exemplare ale deficienței, semnate de destinatar și de curier.
obsesie

, numărul de comandă și fotografii ale produsului (produselor) trebuie să fie furnizate la adresa de e-mail info@lavunda.hu în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea transportului.
2.2. Deși produsele noastre sunt garantate 100% * și beneficiile reale ale utilizării lor sunt stabilite individual, ne asumăm că există clienți nemulțumiți de eficiența lor. În acest caz, vă rugăm să ne contactați pentru a afla cum vă putem ajuta. În cazul în care reclamația are un motiv valabil, aceasta poate fi depusă în termen de 30 de zile de la primirea produsului.

Vă rugăm să rețineți că hipersensibilitatea sau o reacție alergică la produsele livrate nu poate fi considerată un defect al produselor. În mod similar, erorile din cadourile gratuite și alte articole gratuite furnizate împreună cu comanda dvs. nu sunt considerate erori.

* Pe site-ul www.lavunda.hu veți găsi informații pentru a obține cele mai bune rezultate posibile la utilizarea fiecărui produs.

În cazul în care produsul (produsele) gratuit(e) a(u) fost inclus(e) odată cu achiziționarea produsului pe care doriți să îl returnați, acesta (acestea) trebuie returnat(e) în forma corectă (complet și nefolosit(e), în ambalajul original, neimprimat).

3. Rambursări și proceduri
Procedura de rambursare pentru produsele returnate începe în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea acestora.

Durata rambursării sumei plătite pentru achiziționarea produselor returnate depinde de metoda de plată pe care o utilizați:

rambursare la livrare: sumele plătite la livrare sau la fața locului sunt rambursate în contul dvs. bancar numai prin transfer bancar.
Achiziții prin card de credit / card de debit: toate sumele vor fi rambursate în același cont (card) din care a fost efectuată plata. Timpul de rambursare depinde, de asemenea, de politica companiei emitente a cardului;
Plata prin PayPal: Rambursarea va fi creditată în contul dumneavoastră PayPal și va fi vizibilă imediat. Rambursarea efectivă a sumei de pe cardul de credit legat de contul PayPal depinde de compania care a emis cardul.


Data publicării: 16.12.2022.